AZ ERAWAN TÖRTÉNETE

Üdvözöljük az Erawan Thai Masszázs weboldalán!

Erawan egy thai masszás terápiás központ, mely masszázsfajták sokaságát kinálja vendégeinek Budapest szivében. Minden vendéget szivesen látunk, életkorra és nemre való tekintet nélkül.

Hitvallásunk, hogy a tökéletes masszázs-élményt nyújthassuk vendégeinknek, egy kellemes és békés környezetben. Masszöreink büszkék mind velük született, mind tanult képességeikre, szakmájukra, s mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vendég egy felejthetetlen élménnyel gazdagodjon nálunk.

Erawan egy mitologiai elefánt, a hindu isten, Indra hordozója. A felhok és a harc elefántja. Erawan makulátlanul fehér, 33 feje, 10 agyara s 5 ormánya van. Az elefántok Thaiföld nemzeti jelképei, jelentoségük hatalmas a thai kultúrában és történelemben. Ezen óriási, hatalmas erovel, ámde gyengéd szivvel biró állatok a tradició, történelem, fennségesség, szerencse, erö, barátságosság és babona szimbólumai.

Miért minket válasszon?

Teljes relaxációt, felfrissülést és újjáéledést kinálunk a legjobb árakon:

 • Mérsékelt árak
 • Hangulatos környezet
 • Felejthetetlen masszázs

KEZELÉSEK

Masszázs kezeléseink a test kulcsfontosságú pontjainak stimulálásával egy kiegyensúlyozott nyugalmi állapotot érnek el. A masszázs után felfrissülve, kipihenve, szinte újjáéledve távozik szalonunkból. Próbálja ki!

Traditional Thai Massage

A tradicionális Thai masszázs hajlékonyabbá varázsolja a testet, csökkenti az izmok és izületek feszültségeit, valamint egyensúlyt teremt a test energia-rendszereiben - passziv nyújtásokkal, illetve gyengéd nyomás alá helyezve a test energia-vonalait.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Aromaterápiás olajos masszázs

Az Ön által kiválasztott aromaterápiás olaj, illetve a test kulcsfontosságú pontjainak stimulálása egy kiegyensúlyozott nyugalmi állapotot eredményez.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Talpmasszázs, reflexológia

A reflexológia a természetgyógyászati módszerek egyike. A természetes gyógymódok ingerhatást alkalmazva betegségmegelozésre helyezik a hangsúlyt, illetve a szervezet öngyógyító, önszabályozó képességét támogatja, aktiválja holisztikus szemlélettel. Azaz az embert egységes egésznek tekinti. A test különbözo pontjain mikroterületek találhatóak, amelyeken az egész test kicsinyített mása megtalálható. Ilyen terület a talp is. Képzett masszöreink révén egy igen pihenteto kezelésben lesz része, mely az egész testére kifejti jótékony hatását.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Forró lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ösmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet.

Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bornek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bor mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül. Kúraszeru alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezheto változást eredményez. A masszázs alatt születo energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkánikus tevékenység alatt keletkezo kövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak a felmelegített kövekben keresendo, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz a szervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra és a szellemi egyensúlyra is.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Stressz elleni masszázs

A stressz elleni masszázs a terápiás célú hátmasszázs és a relaxációs célú masszás kombinációja, a stressz szint csökkentését szolgálja. A stressz elleni masszázs célja, hogy egyensúlyt teremtsen testben és lélekben, illetve hogy csökkentse a feszültséget és az esetleges fájdalmakat. Ellazitja az izmokat, és megnyugtatja az idegrendszert.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Sport masszázs

A sport masszázs egy terápiás célú masszázs, mely a test mályebben fekvó izmaira fókuszál. Ezen masszázs újjáéledó energiaszintet, illetve hangulatjavulást eredményez. A masszázs egyes tehcnikái azonosak a klasszikus nyugati masszázsok során alkalmazott technikákkal (pl svéd masszázs), de a tempója sokkal lassabb, igy a nyomás mélyebb szinteken, koncentráltabban érvényesül, a feszült és fájdalmas területekre összpontositva.

Próbálja ki a sport masszázst, ha konkrét testi problémája van, a masszorünk a problémás területre koncentrálva maximalizálhatja a masszázs jótékony hatását.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Relaxációs zselés masszázs

A relaxációs zselés masszázs egy gyengéd masszázs, célja a vérkeringés javitása, kisebb fájdalmak csllapitása, illetve általános közérzet javitás. A masszázs után egész nap frissen fogja magát érezni.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Fej, nyak, váll és hát masszázs

A fej területe testünk egyik legfontosabb része. A fej, a nyak és a váll maszitozása rendkivül relaxáló élmény, hisz a legtöbb feszültség itt gyülemlik fel a testben.

FOGLALJON IDÖPONTOT

4-kezes masszázs

Egy 4-kezes masszázs egy relaxációs masszázs, mely során két masször, a paciens testét mintegy vásznat használva, egy elöre megkoreografált, lassú mozgássort hajt végre, változó sebességgel és nyomás erösséggel.

A masszázst két maszor, egyidöben hajtja végre, olyan hatásfokkal, mintha két hasszázst kapna egy masszázsnyi idö alatt.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Signature Erawan Thai masszázs

A "Signature Erawan masszázs" egy relaxációs masszázs technika, a tradicionális thai masszázs és az aromaterápiás masszás kombinációja. Segiti a véráramlást, csökkenti az izomfájdalmakat, egyensúlyban tartja a testet és növeli a testhömérsékletet. Tapasztalja meg ezt az élményt, lazitson velünk!

FOGLALJON IDÖPONTOT

Forró olajos masszázs

Ezen masszázs célja a relaxáció és a gyógyitás. A forró olaj fellazitja a szervezetet belso szennyezödéseit. Ezek késöbb a kiválasztási folyamatok során távoznak a szervezetböl. Ez csökkenti a testben felgyülemlett feszültségeket s az izmok gyulladását, javitja a hajak állapotát és megelozi a bör korai öregedését. Szintén javitja az alvás hatékonyságát, kordában tartja az izületi gyulladást s izomsorvadást.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Gyertyás, meleg olajos masszázs

Egy több, mint ezer éves technika, mely Indiából származik. A forró gyertyáról leolvadó, meleg masszázs olaj stimulálja a vérkeringést, csillapitja az izomfájdalmakat, s növeli a testhömérsékletet. A gyertya gazdag aromája újjáéleszti az érzékeit, mig a meleg olaj a börön át felszivodva puhitja azt, s egészségessé, védetté teszi.

FOGLALJON IDÖPONTOT

Tok Sen masszázs

A Tok Sen egy ösi gyógyitó és wellness technika, észak Thaiföldröl. A "Tok Sen" jelentése: energiakörökre (Sen) koppintás (Tok). Egy kalapácsszerü, és egy tompa szögszerü eszközzel történik a kezelés. A kopácsolás keltette vibrációk blokkolt energiát szabaditanak fel, eltávolitják a negativ energiát, és megdolgozzák a feszült izmokat.

FOGLALJON IDÖPONTOT

ÁRAK

Kezelések Árak (HUF)
30 perc 60 perc 90 perc 120 perc
Talpmasszázs 6900 9900 12900 15900
Tradicionális Thai masszázs 7900 10900 13900 16900
Fej, nyak, váll és hát masszázs 8900 11900 14900 17900
Aroma olajos masszázs 9900 12900 15900 18900
Zselés masszázs
Anti-Stressz masszázs
Meleg aroma olajos masszázs 10900 13900 16900 19900
Sport masszázs 11900 14900 17900 20900
Thai "Deep Tissue" masszázs
Forró olajos gyertyamasszázs 12900 15900 18900 21900
4-kezes olajos masszázs   18900 22900 26900
Tok Sen masszázs   20900 23900 26900
AUTENTIKUS ERAWAN THAI MASSZÁZS KOMBINÁCIÓK
Talpmasszázs 30 perc + Tradicionális Thai masszázs 60 perc   16900  
Talpmasszázs 30 perc + Aroma olajos masszázs 60 perc 18900
Tradicionális Thai masszázs 30 perc + Aroma olajos masszázs 60 perc 19900
"4 ELEMENTS BALANCE" THAI MASSZÁZS
Forró lávaköves masszázs   17900 23900 29900
SIGNATURE ERAWAN MASSZÁZS
Tradicionális Thai masszázs + Harmonia aroma olajos masszázs   20900 25900

KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNYEK

15% kedvezményt ajánlunk a kezelése árából annak a személynek, aki a születésnapján veszi igénybe a szolgáltatásainkat.

ERAWAN REFRESH

16 900 HUF

90 PERC

 • Talpmasszázs - 30 perc
 • Tradicionális Thai Masszázs - 60 perc

ERAWAN RELAX

18 900 HUF

90 PERC

 • Talpmasszázs - 30 perc
 • Aroma Olajos Masszázs - 60 perc

ERAWAN REVIVE

19 900 HUF

90 PERC

 • Tradicionális Thai Masszázs - 30 perc
 • Aroma Olajos MAsszázs - 60 perc

KAPCSOLAT

Erawan Thai masszázs therapiás központ Budapest szivében. Felejtse el aggodalmait, és élvezze a relaxáló masszázst. Bármi kérdés esetén kérem forduljon hozzánk bizalommal.

Cim

Budapest VI
Kaldy Gyula utca 6

Hivjon minket!

+36 20 325 1179

Nyitvatartás

Minden nap 10:00 - 22:00


Gyakran Feltett Kérdések

 1. Hol található az Erawan Thai Masszázs?
  • A Deák Ferenc tértöl 400 méter távólságban. Sétál 5 percet a Király utcán, s megtalál minket a Káldy Gyula utca 6-os szám alatt, kevesebb mint 100 méter távolságban a Gozsdu udvar király utcai bejáratától.
 2. Hogyan foglalhatok idöpontot?
  • You can...
   • hivhat minket a következö telefonszámon: +36 20 325 1179
   • küldhet nekünk emailt a következö cimre: erawan@erawanthai.hu
   • köldhet nekünk facebook üzenetet a következö cimre: www.facebook.com/erawanhungary
   • vagy csak sátáljon be üzletünkbe, s foglalhat közvetlenül a recepciónál.
 3. Hogyan készüljek a masszázs kezelésre?
  • Ha foglalt masszázst, kerülje a nagy étkezéseket 2-3 órával a kezelés elött. Szintén kerülje az alkohol fogyasztást 24 órával a masszázs elött. Amennyiben megoldható,éÉrkezzen 10 perccel az idöpontja elött, hogy maximálisan kiélvezhesse a kezelés elött és után kinált frissitö Thai gyógyteát, valamint a környezetet. Kérem némitsa el telefonját a masszázs alatt.
 4. Be kell számolnom az esetleges egészségügyi állapotaimról?
  • Mindenképp jelezze ha bármi, az izmokat, izületeket, csontokat érintö egészségügyi panasza van. Rendkivül fontos hogy jelezze, ha állapotos.
 5. Zuhanyozhatok az Erawan Thai masszázsban?
  • Igen, akár a masszázs elött, akár utána. Amennyiben a kezelés elött szeretne zuhanyozni, kérem érkezzen 15 perccel az idöpontja elött. Kérem vegye figyelembe, hogy a maximális hatásfok végett, javasolt NEM zuhanyozni egy olajos maszsázst követö 1 órában.
 6. Milyen ruhát viseljek a masszázs során?
  • Száraz masszázs esetén (thai masszázs, talpmasszázs vagy hátmasszázs), biztositunk Önnek kényelmes ruhát, mely optimális az adott kezeléshez. Az olajos masszázsok ruha nélkül, de a kezelés folyamán végig törölközö által lefedve történnek.
 7. Mit tegyek, ha nem tudok megjelenni a lefoglalt idöpontban?
  • Mikor lefoglal egy idöpontot, mi biztositjuk hogy a szoba legyen elökészitve, s legyen szabad masszörünk az Ön számára. Amennyiben le kell mondania a foglalását, kérjük legalább egy órával a kezelés megkezdése elött jelezze felénk. Amennyiben a foglalása idöpontja után 10 perccel sem érkezik meg, a foglalást törölnünk kell, mivel a kezelése kései kezdése kihatna az Önt követö vendégeinkre. Kérem szives megértését e téren, minden vendégünknek szeretnénk a lehetö legjobb szolgáltatást biztositani.
 8. Vásárolhatok ajándékutalványt?
  • Igen, kérjük érdeklödjön a recepción.
 9. Állapotos vagyok, szabad masziroztatnom?
  • Amennyiben az elsö trimeszterben jár, nem javasolt a masszázs. Egyéb esetben, javasoljuk hogy konzultáljon az orvosával.
 10. Milyen masszázs tipust ajánlanak elsö látogatás esetén?
  • Tradicionális Thai masszázst, ha az izmait szeretné nyújtani és felpezsditeni a vérkeringését. Amennyiben inkább relaxálni szeretne, az aromaterapiás olajos masszázst ajánljuk, mely feloldja a stresszt és növeli az energiaszintjét.
 11. Kinálnak szexuális jellegü szolgáltatást, erotikus masszázst?
  • NEM, a szolgáltatásaink kizárólag masszázs terápiák. Kérjük ne hozza kellemetlen helyzetbe kollegáinkat szexuális jellegü felkérésekkel.
Erawan Thai Kft © 2018. All rights reserved.